Lördags sparring med Champs och glädje 

Dagens träning med slag och kombos deluxe! 

Sparra med Laziz är ingen dans på rosor då han är brutal på avstånd och snabbhet samt rörelser men vi körde på 3 ronder med mite smällar deluxe.  Två fighters som skiftar från ortodox till southpaw stil om vart annat är kul. Jag kort och hungrig som vill nära och jaga och Laziz lång som jobbar på sin distans och rörelser.  Skön träning lagom innan det är dags att börja arbeta igen.  Tack vännen för skön huvudvärk ;). I Haninge Boxningsklubb fostras många grymma Fighters som plockar medaljer i Tex SM.  

Fått en frågan om att börja hålla Thaipass på en klubb jag funnit hjärta för sedan dag ett men inget beslutat än. Mer om det snart! 

   

   

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *