Någon sjuk människa har vandaliserar min bil igen! 

Svensk avundsjuka igen har visat sitt ess! 

Första arbetsdagen och jag går ut till bilen i dimman tidigt då alla andra sover.  Jag orkar inte detta med alla jävla losers som är avundsjuka!  Min bil är repad igen och nu hela förarsidan! 

Jävla kräk och nu blir det kamera i bilen! 

Att orka vandalisera för andra pga avundsjuka är som jag sagt innan sjukt och det finns hjälp att söka! Hade en tonåring velat paja skulle hela bilen va vara pajad, nu är jag säker på att detta är en väl vuxen människa som smygit sig ut snabbt som en liten iller.  Jag har mina aningar och nästa steg då är du på bild din faan!  

   

   

2 kommentarer

2 kommentarer till Någon sjuk människa har vandaliserar min bil igen! 

  1. Erik skriver:

    Extremt onödigt! Finns tyvärr folk som är så svaga i sig själv att det enda sättet att inte må skit är att göra skit för andra. Ta inte åt dig, var istället nöjd över att du inte hade gjort samma sak!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *