Att akuthandla på Ikea

Lite panik med plats hemma att lägga alla saker, samt att alla grannar ser in. 

Kastade oss lite panik spontant till Ikea vilken kan knocka vem som helst. Ikea kan kännas som en mardröm och det kändes exat så igår. Jag vill bara snabbt in och ta skiten man ska ha. Fattar inte alla dessa pilla klämma och känna fasoner folk har för sig.  De måste vara stressens helvete till hus som vi inte kan vara utan helt enkelt. Det är inte Ikea i sig men människorna i grupp som bromsar upp allt och som beter sig konstigt, shopping freaks goes Bananas. 

Nu har vi iaf lite trådbackar å rullgardiner, nu saknas en händig som vill klippa såga och borra, inget jag gör, blir jag rättad som jag alltid blir då kan det vara. 😉    Hemma igår hade Whilliam fixat kvällsmat så duktigt och idag vaknade jag och Christel med halsont vi också.  Känns så surt att alla blivit sjuka men bara att kämpa på. 

   
   

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *