Sjukstugan 

När hela familjen drabbats av hosta och feber. 

Kroppen är seg och vill inte vakna, ett tryck i skallen ligger i sedan hela förra veckan och nu kopplar jag varför. Hostan har tagit över ihop med smärtan i halsen och näsan, på det i natt fick jag ont i käken också så jag blev tvungen ta Ipren.  Hade tydligen svettats som en tok när jag väl somnade runt 3.30 i natt.  Barnen alla tre är sjuka, den minsta är piggast iaf.  En vecka på dagis han vi innan höstens första epidemi kicka igång, men nu tror jag detta kommer från en vän som hostade då den va på besök förra veckan innan flytten.  

Ville blogga igår också men då kroppen inte orkade bry sig om skriva så fick det bli utan.  Ibland behöver man tid utan skriva.  Det har vart lite funderingar på detta med adhd senaste veckan och jag har börja intressera mig för skillnaden på oss med ADHD/ ADD, vad skiljer oss märkvärdigt och vad är lika.   Ibland funderar jag på om jag fått fel diagnos, känner mig för trög och när jag träffar andra med adhd kommer känslan av hur olik jag är dom,  jag känner mig stressad av mångas hyper.  Kanske har fått fel diagnos vad vet jag.  Lite att läsa om iaf har jag fixat mig. 

  


0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *