Varför blogga

Mina tankar på varför jag bloggar  

Vet att det vart dött på skrivandet senaste veckan och svaret är att bloggen i sig strulat samt att flytten med internett problem på köpet bromsat mig ihop med att alla blivit sjuka.  Just nu rinner näsan något fruktansvärt och halsen bränner på mig samt ena dottern, vi kämpar emot detta virus eller va det är. 

En sak jag inte pallar, det är strul och jag kommer då av mig enkelt och blir passiv.  Hatar att bloggen strulat med Word press.  Vet att läsarna vill ha mer om adhd och livet men även där tappat suget på skriva. Varför skriver jag? Är det värt skriva? Vad vinner jag på det?  Frågorna är många och ekonomiskt? nej NOLL så där bocka jag av det.  Började för att öppna mig själv och för att erkänna min diagnos som jag idag ifråga sätter i min hjärna och mer om det senare.. 

Jag har kommit långt i min kunskap och hypen om min egna adhd har mattats av med hjälp av just skrivandet.  Skriva är ett grymt verktyg för mig men ibland vet jag inte vad jag ska bjuda er på.   

Fundersam och kluven är förnamnet 

   

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *