Welcome refugees Stockholm Information 

Welcome refugees Stockholm öppnar upp!

Många frågar om bilder och en bättre sida gällande information om flyktingarna i Stockholm.  Just nu arbetar vi ett helt team i olika grupper med allt kring detta. En hemsida ska öppnas som länkas med fb samt en i instagram är precis startad.  

Själv är jag inte fysiskt på plats utan sitter hemma med datan eller på språng och tittat förbi och snappat lite bilder samt kollat till tältet. Har via min fb lämnat information och jagat om vad som behövs. Snart blir det via en refugees welcome Stockholm sida.  Ett trådlöst internett är uppsatt utanför centralen och tält med värmare är på gång med tillstånd.  Mer information kommer löpande.  

Annars är mitt fokus på pappa och familjen. Pappas operation som var omfattande och stor har gått bra tack och lov!  Under operations dagen va det tungt och jag passade på fightas lite under tiden för att rensa skallen med min bästis Simon.  Idag ska jag in till sjukhuset för att hälsa pappa som är ett inlindat paket nästan med slangar överallt.  Så lättad att operationen gick bra,och nu får det inte bli komplikationer under läkningen. Ska kanske ta e bild senare.  

Här lite bilder från oss glada mitt i allt röra med oroliga trötta flyktingar.  Varför är vi glada undrar vissa?  Ett välkomnade/ mottagande är super viktigt och att vara mjuk med förståelse och ge värme ett leende gör så mycket som första intryck av Sverige. 

   

  

underbara frivilliga volentärer

  
    
    
   
 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida