Hur håller jag formen

Som förälder åt tre barn är tiden för träna mindre än innan. 

Många undran hur jag kan hålla formen trots allt som är omkring mig och trots att jag kan äta lite vad som ibland men jag tror nyckeln ligger i att jag drenerar mig med vätska på morgonen och att jag inte vräker i mig frukost 7 dagar i veckan. Jag fastar ofta och kör vatten kaffe bcaa aminosyror kokosvatten kokoskapslar omega3, och varför fastar jag?  Äter jag adhd medicin som tar bort hungern? NEJ jag ätet inte medicin så då bockar vi av det!  Fastar gör jag för kroppen ska få vila ut och för att rensa ut. Jag äter mindre portioner och äter inte med ögonen utan med magen och kroppen.  Jag dricker inte läsk eller saft jag svullar inte bröd till frukost när jag äter frukost.  

Jag äter helst ekologiskt med mer näring än billigt skit utan näring som gör att man måste äta mer i onödan.  Jag tänker mycket på vad kroppen mår bra av. Jag svälter inte för fem öre och kallar inte detta för en diet utan mer min egna livsstil.  Säger inte att andra ska göra samma utan detta är hur jag gör.  Jag tränar bättre på fastande mage tex, och vid träning dricker jag inte litervis med vatten och dirket efter heller utan jag tar det lugnt och sakta med drickandet så kroppen hinner med.   Nu arbetar jag tidigt på dagarna också så äta vid 03-04 är inte att ens tänka på för mig.   
  

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *