Ta bort min tatuering 

Nu har jag tagit mitt beslut och påbörjat resan för en ny rygg!  

Känslan av att inte må bra i sig själv kan vara en detalj som att ha gjort en tatuering tidigare i sitt som man i äldre dagar inte klarar av mer. Ok den sitter på ryggen och jag ser den inte, men den finns där och jag sköms över den som bara är ett larvigt tecken för mig.  Har funderat och tänkt i panik tatuera över den men det blir ett sånt stort projekt då.  Har nu fått chansen att Lasra bort den istället och valde ett tungt beslut men ändå ett viktigt beslut att ta bort den. 

X/ink som är under uppstart snart och hjälper mig med detta. Idag påbörjades min första behandling, en behandling som redan fått mig känna mer liv och hopp.  Ska bli spännande se hur resultatet kommer bli:)  ta bort min tatuering blir ett nytt jag! 

   
    
    
    
 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *