Vuxna som öppet näthatar

Vuxen nätmobbning är fantastiskt! Fröken Katrin Zytomierska är inte bäst på uttala sig men heller inte helt 100% fel i allt hon säger. 

Hat och mobbningsjakten av vuxna är enorm nu och helst ska barnen lära sig hur man hatar öppet! 

Kollar på hennes instagram och kan inte fatta hur folk öppet hotar om diverse saker och vilka ord det använder. 

Vidrigt åt alla håll! Ni som kör jakten tillbaka fast med 10 reser värre ord är mer illa. Gillar ni inte hennes uttal är mitt råd att lägga locket på, för detta är hennes framgång, hon blir rik och ni blir bara vuxna mobbare i mängden.  

Gillar ni inte henne är min fråga varför ni delar hennes uttal och varför ni lär barnen hata öppet mer än att tala om hur fel hon sagt saker.  Jag försvarar inte Katrins uttal utan jag emotsäger folks öppna hat på nätet.  Vilka signaler bjuder hatare upp till? Ni säger att hon sårar utsatta men vad gör ni själva med öppet hat?  

Vill ni inte se Katrin, ja då finns det en off knapp och locket på!  Ni bjuder själva till oreda på visst sett och bara för att hon är offentligt ger det inte mer rätt att visa hur man ska hata tillbaka.  

Här lite kommentarer från hennes blogg. 

   
   

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.