Kommer alltid älska att vara pappa! 

Ingen kan ta ifrån mig rollen som pappa och jag blev så glad av att komma hem idag då Christel så fint gav mig blommor med ett så fint skrivet kort till mig. 

   
 
Här på bilden är jag  bara 21 år gammal. Inte mycket till man men mycket till pappa!  Mins hur hånande folk va mot mig på föräldrar grupper/kurser, när jag ständigt bemöttes som att jag var en storebror åt min son och fick beröm efter att folk trodde jag var en bror.  Jag har aldrig svackat i mitt föräldraskap och i rollen som pappa. Mina barn är min prio i livet och jag älskar vara pappa. Den dagen Jag fick veta att ett litet frö fanns i magen tog jag beslutet direkt, jag ska bli en grym pappa!   Andra i samma ålder festade på och jag bytte blöja med glädje och kärlek, och detta har inte hindrat mig från att ha kul i livet. Min son och jag resta mycket då han va liten och jag såg inga hinder i att vara pappa utan snarare fördelar.  Idag med tre st barn är jag lika glad och stolt som pappa. 

Skulle kunna skriva en hel bok om livet som pappa och allt där till. En sak är säker och det är att ingen tar ifrån mig rätten att vara pappa! 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *