Publicerade inte och då! 

Skrev ett inlägg som jag valde att inte publicera och då hände det! 

Precis det som är rätt hände och rätten till det jag skrev om kan ingen ta ifrån mig!  Onödig energi har legat som last och en lösning är förmodligen funnen!  Mer om det senare och kanske publicerat jag det djupa tunga som jag skrivit men som är sparat på utposten.  Tänk att jag inte publicera en sak som är viktig och då satt känslan rätt gällande det jag skrev om! 

En dag i tunga mentala steg,  som helt plötsligt lättade pga kampen i rätt spår! 

  

2 kommentarer

2 kommentarer till Publicerade inte och då! 

  1. F skriver:

    Styrkekramar* vännen skall det stå! XD <3

  2. F skriver:

    Strykekramar finis! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *