Pappa livet och blogga 

Att blogga som pappa! 

Fördelar och nackdelar kan man fundera på. När jag startade min blogg som nära och köra puscha mig att göra efter att Hugo Rosas tillfråga mig om jag inte ska blogga fick jag höra kör Jimmy! Du kommer gå spännande event och få saker. Ok, vad är ett event tänkte jag och få saker vet jag inte mycket om än, fast det nu gått ett tag i bloggandet.  Event har jag vart på men inte som pappabloggare utan då har det vart annat som inte har med barn att göra.  Som pappa ligger du automatiskt bakom mammorna. Kvinnor vill ha pappor som bloggar men inte läsa det. Läsa mingelskvaller där bilder delas är roligare antar jag och där vardagen målas upp som finare än vad den är.  Är vi pappor öppnare i texter på ett sett som kvinnor inte är kanske, vad vet jag.  Och inte vill mammor bjuda pappabloggare heller för då kanske det blir intriger kanske.  Men var får alla mammor alla prylar ifrån? Sitter det hela dagarna och jagar företag om produkter eller? 

Reflekterar över hur och vad man bloggar om och vilken skillnad det är iaf.  I början av min bloggtid va det mycket pappa barn skriva och jag låg alltid på topplistan som ensam man/pappa bland alla morsor. Kändes lagom kul och visst drog det trafik att va där och även hamna som Nr1 en tid.  Från välling till Sture-P vimmel och nu lite lugnare igen vilket passar mig bra faktiskt.  Har ingen pappablogga press och även själva adhdblogga grejen har dämpat sig.  Har tagit det cool ett tag nu och inte kört bloggandet som en tävling för statistiken skull alls.  

Hur som, en dag men tjejerna hemma och vi har spanat in området och tittat på flera olika lekparker. En park blev favoriten som hade en höjd på Max 1.5 m vilket passade det mindre barnen. Annars fanns det ett gott utbud av parker precis här i området vilket är kanon 🙂 

   
    
    
   

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *