Stjärnspäckad helg bokad 

Hela helgen är bokat med event och stjärnor som flickorna älskar! 

På Fredag ska Novalie och Saga träffa Samir Badran och Vikor Frisk som det träffat en gång tidigare till flickornas lycka, tjejerna har drömt om att få krama killarna och efter att Samir delade tjejerna på hans instagram blev det ett måste att få kramas med sina idoler. 🙂 

På Söndag är det ett event som Wonderlandevents fixat till, som är för vännen Camilla Läckbergs barnbok Super-Charlie. Tjerna älskar dessa böcker som de fått av Camilla. Det kommer bli otroligt trevlig att träffa vännerna och låta barnen leka, men mer om eventet efter helgen.  kul med en spännande helg som barnen kommer se fram emot med iver. 

  
   
   

2 kommentarer

2 kommentarer till Stjärnspäckad helg bokad 

  1. Emma Thorsell skriver:

    Kul, min dotter är högst delaktig i festen Ryktet och har varit med att skapa den årliga festen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.