Läckbergs Super-Charlie kalas. 

Otroligt trevlig fira Camillas bok Super-Charlie 5 år på Leos- lekland.  

Satan vilket ös på Leos leklandet där vuxna blev till barn igen och där ungarna nästan glömde bort vad äta är då leka tog priset idag:)  Simon och jag körde race med ungarna i omgångar och svettigt deluxe blev det. Moje spelade grymt bra musik och fixade gung för barnen och alla föräldrar. Camilla sken som solen, vilket hon iof alltid gör:)   Ungarna hade bästa barnvakten (Fanny Melin) som körde all- in bus med dom, vilket barnen älskar,  tror vi har hittat våran framtida lek-nanny;).

Trevligt träffa nya ansikten som tex Katrin Zytomierska, som jag hälsade på och även Frisör Marre som va riktigt trevlig. Träffade också solskenet Christina Melin, Annika Ljungberg som vi snart blir granne med och självaste bootcamparen Tanja Fylking som ska dra med mig på lite bootcamp framöver.

Otroligt trevligt hade vi och tack alla vänner framförallt Camilla och Simon samt Wonderlandevents som styrde upp dagen.

 

  

  

  

 
  
  

2 kommentarer

2 kommentarer till Läckbergs Super-Charlie kalas. 

  1. Johanna skriver:

    Vilken härlig dag. Vilket Andys var ni på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *