adhdpappan tackar för sig

 Mitt viktiga år med ord till er! 

I ganska exat 2 år har jag nu bloggat och denna resa har vart ett otroligt viktigt kapitel i min resa med vetskapen om att jag har ADHD.  Jag mins så väl känslorna då min utredning visade sig ha ett svar på mitt sökande i livet.  Mina första knapptryck på datan gick av med pirr i kroppen då jag alltid känt en rädsla för text pga att jag inte kan detta med grammatik, men saken är den att bloggen ADHDPAPPAN är inte grammatikens blogg utan den är bloggen från hjärtat.  En blogg om precis allt möjligt med inriktning på ämnet adhd där texten har rätt att bli fel då mina fel är rätt för mig, små skrivfel som jag bara kan bli bättre på. Att blogga för mig har blivit som en livsstil där utveckling om hur jag ska tänka och bete mig utvecklas varje dag. Jag mins hur jag klättrade på listorna och hur jag toppade Sveriges blogglista som nr1 en dag.  En explosion av läsare vällde in och all positiv feedback stärkte mig och stärker mig att leverera vidare i mina texter.

Året 2015 har vart ett mycket givande år med lite bloggsvackor men jag vet varför mina svackor slår till och jag har accepterat dom då jag inte behöver prestera hela tiden i mitt skrivande. Ibland behöver man koppla av saker och bara vara sig själv lite utan en data och slag på tangenterna,  jag skriver trots allt för mig själv och min hälsa och jag delar gärna mina erfarenheter med tips och trix om vardagen med adhd.  Från Signad på Finest.se valde jag att avbryta då jag kände att min hälsa före prestera är viktigast.  kändes som man automatsikt sneglade på listan hela tiden och kämpade och skrev om allt möjligt bara för att skriva vilket inte gynnade mitt skrivande. Finest-awards final som årets toppbloggare kändes otroligt smickrande och det var ett bevis på att allt slit med bloggen gav resultat, även om jag inte vann ett pris på scenen så vann ämnet ADHD mycket viktigt uppmärksamhet.  Det saknas mycket information om adhd på nätet och inga direkta böcker finns i handeln, så att min blogg adhdpappan når ut är smickrande och viktigt för många  människor får jag höra.  Våren 2015 bytte jag portal till Improveme, jag vet att många tänker att va fan gör han där?  jag är på improveme för jag slipper pressen på mig själv att leverera som innan och mina krav är mer på min egna basis nu.  Jag skriver då jag känner för det och faktiskt har i mitt skrivande utvecklats en heldel senaste året.

Läsare skriver:  Det kan ta flera år för många författare att skriva en bok om vad som helst, du skriver böcker till många där ute på några få rader under en kväll eller dag.  Du ska se dig själv som en poet och med ditt skrivande stärker du hundratals som inte vågar eller kan ta steget mot ett liv men ADHD.   

Tankarna på att skriva en bok om mitt liv med adhd växer hela tiden och man ska alltid se varje ny dag som en ny möjlighet i livet. Jag känner att jag vill ta steget mot större mål än att bara dela lite texter på min blogg. Vill föreläsa och hjälpa människor samt försöka mig på detta med en bok.

Jag vill rikta ett stort tack till alla läsare som läser stöttar och delar min blogg, det otroliga är att det finns människor man minst anar som faktiskt läser min blogg oavsett ålder eller bakgrund.  Ni värmer mig rakt in i hjärtats inre punk med era fina kommentarer och när ni fina människor kommer fram och berättar att ni och era vänner, familjer mm läser min blogg då känner jag att den fyller ett viktigt syfte och jag vill krama om er alla då ni är fantastiska som stöttar. Vi gör detta tillsammans kan man säga och kunskapen om ADHD den bara växer och växer och fördomar mm hemskt vi får stå ut med till vardags den ska vi tillsammans minska med förståelse och kunskap till de som saknar det.  Min kamp är eran kamp och jag skriver för att nå ut och jag tar talan för det som annars inte vågar höja rösten. Tillsammans är vi starka och med delade erfarenheter kan vi alltid lära oss nytt viktigt i livet.

2016 vad händer då? 

Jag har en tanke sedan länge på att låta mina läsare nå ut via min blogg, kommer ta in texter från läsare som tex dikter eller varför inte berättelser om läsarnas vardag med adhd.  Funderar även på låta lärare skriva om  situationen i skolan och hur det arbetar för att hjälpa barn med adhd. Mycket idéer har jag som vanligt men en sak i taget och att jag nu skriver detta är rent av en spontan i text rakt från hjärtat är typsikt adhd och typsikt mig. Blir det för mycket tankar och vilja kan det bli en effekt av typ koma att inte leverera alls, ett nästan bloggapatiskt tillstånd slår in men det känns nu skönt att äntligen skriva detta till er mina underbara läsare som jag uppskattar fruktansvärt mycket. År 2016 ska bli utvecklingens år har jag bestämt!

Gott avslut på 2015 och nya tag nya mål ska siktas år 2016, ta hand om er och sug åt er av all positiv energi ni kan finna!

Gott nytt år alla mina underbara läsare

IMG_1999.PNG

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida