Barnen före fylla! 

Jag är stark emot fylla! 

Tål inte se fulla vuxna som super framför sina barn som beter sig värre än fjortisar som norpad ihop sig en redig häxblandning för rusets stund. Blir rent av äcklad och lider fruktansvärt med alla stackars barn som lever med fyllans föräldrar på rutin så fort chansen till dricka finns. Alkohol är bajs och det är grunden till det flesta stora problemen i familjehemmen och oftast grunden och starten för ett drogmissbruk.  Många tycker det är bättre att låta sina barn testa lite hemma, lånar ni ut era bilnycklar också till era barn eftersom ni då vet vilken bil dom kör? 

Bara en massa okunskap och rent av idioti med bortförklaringar som får folk att tänkta och göra som det jag skrev ovan med att låta barnen testa tex hemma.  Berätta istället vilket skit alkohol är och lägg ner spriten om ni skaffar barn. Det går att leva ett rolig liv utan alkohol men det blir var man gör det till.  

Skönt att slippa bakisruset och mysigt att ligga i soffan med barnen fräsch och med gott samvete att man väljer sina barn före fylla.  Raketerna small av på nyårsnatten och barnen somnade precis innan, hundarna tittade på raketerna med förtjusning att vilja leka med allt som flög i luften. En flaska Loka crusch och lugn vid tvn fick avsluta vårat 2015. 

   
    
 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida