Adhdpappan egen och unik  

Fick ett ryck och skumma tillbaka!

Öppnade min egna gamla blogg på Vimedbarn och sminkade igenom den frön slutet till starten.  En helt annan blogg med mycket fokus på livet som förälder. Jätte kul att se tillbaka lite grann på gamla inlägg och hur jag hade min blogg i starten kontra hur jag har min blogg nu. 

Genom bloggandet har man träffat mycket underbara människor och att skriva utvecklar mig själv att tänka på väldigt mycket, att blogga handlar inte om att provocera och bara vilja ta plats, inte för iaf då jag bloggar för att utvecklas samt för att stimulera mig själv på ett vis som kan hjälpa andra på vägen.  Jag gör min grej helt själv, rakt ifrån hjärtat styrt av mitt egna Inre.  Jag är som jag är och gillar du det, ah då gör du det annars inte.  ville inte ha en blogg som alla andra utan skapade min egna unika adhdpappan som jag mår bra av att ha:) 

  

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida