Grymt besök hos Rinkeby Muaythai! 

Har precis fått rätta känslan igen! 

Känslan att köra min rehab ordentligt samt ösa på med fightingen igen, tränade på Rinkeby Muaythai ikväll tillsammans med brorsan ”Can you dig it” Anthony Yigit som lever som helttids proffsboxare och som är högt rankad på WBC rankingen. Vi sparrade med stjärnan och förebilden i thaiboxning Hamza Bougamza vilket va en nytändning för mig och Hamza fick en stor lärdom av 8 ronder ren boxning av Anthony.  Kul dela erfarenheter med varandra där känslan är wow!  Blir ett besök på fredag också innan Anthony åker hem till Teneriffa där han bor och tränar.  

Känslan att ta tag i träningen och börja gå några matcher tände till som fasen och varför ska jag otränad hålla på små sparra när jag lika gärna kan göra det på riktigt efter jag vet att jag har den känslan och kunskapen  som behövs i ringen. En liten karamell att suga på med andra ord.  Grymt trevligt besök hos Rinkeby Muaythai helt enkelt! 

  
   
    
 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida