Armani code överallt 

Dagens som började med kaos! 

05.00 och jag skulle ta min nya Armani Code som jag fick i julklapp av familjen, men klumpig som bara jag kan vara så gled den ur fingrarna ner på badrumsgolvet och vips så va de glas samt parfym överallt.  Bara bita ihop och inte gräva ner sig trots att jag blev ledsen.  Fick doppa fingrarna på golvet så jag kunde lukta lite gott idag iaf:) 

Annars är det en dag med energi deluxe och där jag känner mig hyper glad efter träningen igår.

  

1 kommentar

1 kommentar till Armani code överallt 

  1. Homehopedreams skriver:

    Åh nej vad typiskt! Den som luktar så gott! Härligt med gymmet dock! Jag ska dit igen på söndag och har lagt ut på Facebook att folk måste hänga på! (Så får de träna gratis i en vecka) men ingen har vågat höra av sig (jag lade ut det på en stor öppen sida). Hehe 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.