Drömmar ska förverkligas 

Dagens drömmar som aldrig släcks 

Glider in med morgonbussen, egentligen kallad nattbussen. Stegar in på centralen helt ensam i gångarna och reflekterar lugnet före stormen. Ser den stora skärmen mitt på stora centralstationens golv som Sats satt upp för att motivera folk till träning. Känsla å tanken direkt va att jag skulle lätt kasta mig framför skärmen och göra burpees men finns det inte på film har det inte hänt, ska fasen göra det mitt på dagen istället 🙂 

Annars har min hjärna faktiskt fått vila efter att jag fått ett par fula slag i bakskallen här om dagen på träningen. En lätt hjärnskakning kanske jag fick eftersom jag va helt yr och igår och sova hela eftermiddagen samt kvällen.   Gällande träningen har jag samtalat lite med Anthony Yigit min bror, han har precis åkt till sin träningsbas på Teneriffa och han hinner inte komma hem föränn han hittat en gammal film på mig fightas. VARFÖR har jag inte tagit tag i detta med boxningen?  Anthony va den första som fick veta om min adhd diagnos och hans svar blev ” ah bror det är därför du är en jävel på sparring”.  Ah sparra kan jag även otränad med de som tränar! Avslappning med lek men saknaden att aldrig haft en tränare är enorm och jag har alltid stått på säck på sidan av andra. Jag har sparrat utan stöd eller råd min egna väg.  

Jag vill ha en tränare och faktiskt ta drömmen på riktigt oavsett om jag är 33 år med 3 barn!  Varför ska jag sparra upp unga och själv inte ta nytta av det, är trött på att inte slå ut rejält och trött på att låta andra slå på mig stenhårt utan att ge tillbaka, mitt adhdhjärta säger att jag vill hjälpa andra men vill verkligen inte glömma mig själv heller vilket jag alltid gör!  Blev erbjuden 2004 att åka till LA men ville inte lämna min son, undra hur livet skulle sett ut om jag åkte dit brukar jag tänka på skoj.

Adhd och att känna sig vilsen är vardag där saknaden av förståelse är stor, inget jag gråter över utan bara en sak Jag ofta reflekterat över. 

   
    
 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.