Lata farliga  föräldrar!

En bil med bilbarnstol utan barn i stolen!

Vet inte vad vissa föräldrar lider av för jävla messmörs fasoner då dom låter sina barn sitta i föräldrarnas knä i bilen. Oavsett om ungarna skriker och gråter så finns bilbarnstolen av en anledning!! 

Sitt med ditt barn i knät i samma bälte och ungen innanmäte blir slarvsylta vid en smäll i 30 km/h sen kan du med ditt lata jävla ego leva med skammen att du inte hade ungen i bilbarnstolen.  Ni som har lösa barn i bilen eller ungarna i knät, ger ni era barn en pistol med en patron också när dom ska leka?  Leka roulette med barn i bil gör ni! 

Blir riktigt jävla förbannad att se dessa fasoner bland lata bilister där barnens säkerhet inte ses. Lata jävla rikspuckon är bara förnamnet på vad ni är! Och denna morgon va den en mamma med unge i knät i en 7 sitsig bil med en pappa som körde och alla andra platser va tomma, lika tomma som deras hjärnor till ärtor va! 

  

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida