RÖSTA PÅ ADHDPAPPAN

Hjälp mig vinna årets personliga blogg award på finest-awards! 

Ber mina läsare gå in varje dag och rösta på min blogg adhdpappan under kategorin årets personliga blogg för finest-awards. Förra året va jag i final men i år är det vinst som gäller och jag behöver eran hjälp varje dag! Har ni flera IP andresser är det bättre 😉  Rösta här  Finest-awards   Förra året hade jag årets spraytan eftersom jag åkte på en blåtira precis innan av Simon Sköld som busa till det. Hade trevligt sällskap Rackar Alex förra året som alltid levererar bästa energin. 

Rösta här

Detta skulle betyda otroligt mycket för oss alla som har med adhd att göra. Love you all! 

  


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida