Finest-awards/ adhdpappan Årets personliga 

Glöm inte rösta på mig adhdpappan till finest-awards under kategorin årets personliga blogg tack 

Rösta här Finest-awards 

Dela gärna och rösta en gång om dagen om inte flera gånger men på olika nät:)  det skulle betyda otroligt mycket om ni hjälper mig hela vägen till final!  Älskar er mina läsare oavsett om vi lyckas i år eller inte, vad vore bloggen om adhd utan er!  

Två år i en karusell med allt möjligt där jag blev av jobbet, kämpade mig tillbaka med mina rättigheter och med bloggens hjälp och alla läsares hjälp. En blogg folk kan spegla sig själva, där jag valt att vara väldigt öppen från hjärtat till er och med kraft ifrån er läsare att skriva på!  All denna positiva respons är enorm och tacksamheten är svår att beskriva ska ni veta. Jag valde att inte provocera med min blogg men visst har jag känt mig som vilken människa som helst ibland och blivit provocerad att skriva starka saker ibland.   Nu gör vi en knockout och tar hem detta tillsammans! 

Bloggen från hjärtat till er/ kram Adhdpappan Jimmy. 

  
 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *