Barnakuten är kaos! 

Bland brutna ben och sjuka spädbarn händer inget!  

Sitter denna kväll på Astrid Lindgrens barnsjukhus akut med ena dottern som bränt sig men som är i gott mod tack och lov, en olycka som gick snabbt men som kommer gå bra efter lite hjälp och ett besök hos frisören dä halva håret bränts bort. 

Barn skriker av smärta och hjärtat gör ont i mig att höra allt detta trots att jag är en människa som klarar mycket.  Det händer i stort sett inget och föräldrar börjar få smått akut, förstår oron hos vissa men visst är endel oroliga som individer i sig vilket ökar kaoset.   Ska de va så här sjukt att en akut mitt i storstaden inte har personal så det täcker upp?  Det borde inte va så men nu har politikerna valt detta snåla system och jag lider personalen.  Förstår även att det finns en vakt här men det borde inte behövas om det fanns läkare!!! 

Tänk en epidemi eller något annat som skulle skada på större skala, skulle bli katastrof deluxe. Nu är det redan katastrof iof 2016 och bättre blir det inte med dagens politiker som inte satsat på vården. Barnen som brutit foten som skriker ut sin smärta verkar få skrika tills den svimmar för fort går det inte! 

Kanske dags införa ett system med olika skalor direkt vid ankomst, typ färg röd akut färg grön för mindre etc då en nummerlapp med väntan i timmar inte fungerar, för att sedan vänta vidare i nästa led. 

  
 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *