Utan droger 

Euroforiskt känsla i hela mig!  

Fick en diagnos 32 år gammal som heter adhd.  Ensam där jag kände saknad av vänner och närhet, eller bara någon som förstod mig som kunde säga att den visste hur endast Jag kände mig. ”Vadå ensam du har ju familjen”. Ja visst och jag älskar dom lika som min träning men det saknades någon utöver det. 

Två kvartssamtal utan psykolog på ämnet adhd och pang grattis Jimmy du har adhd.  Ok wow tack då vet jag!   Nästa steg träffa en läkare och vilka mediciner vill du ha?  Eh inte en aning men helst inga. 

Concerta ”rävgiftet” 10 kg jag borta på 1 månad.  Steg 2 Elvance ”rävgift deluxe”  ångest bölder tjackmun tix levande död zombie känsla plus massa annat!  Ok steg 3 metamina ” snabb tjack metamfetamin” gatans guld på recept som fungerar helt kanon som gör att man vaknar till av men det gör alla varelser på denna jordvall tar det och kanske är det därför Amerikanka stridspiloter för det på recept. En medicin ”drog” som piggar upp kropp och sinnen. 

Nu har jag på 2 år fått metamfetamin blandat med stesolid för sömnen.  Har jag haft behov av sådant innan i livet?  Nej aldrig, inte ens alkohol.  Först uppåt sen neråt.  Det intressant är att läkarens aldrig talat om nedtrappning på stesolid som ör benso, ”drog klassat”.  Tur att jag själv har en jävla kontroll på mig själv och att jag är stark i mig själv att piller inte är lösningen i livet.   Har inte tagit något av detta på nån månad nu och äntligen somnar jag på sekunden när jag lägger mig, jag är utvilad och sover hela nätterna utan att bli hög framför tvn och utan tjack på morgonen. 

Det bästa jag fått av detta med adhd är min egna insikt i saker och ett plus är mitt älskade bolltäcke som är ergonomiskt skönt att sova med. Min blogg är den bästa självinsikten och drivkraften i allt som gör att man tänker och analyserar saker, stenar vända upp och ner hela tiden och jag lär mig saker hela tiden. 

 Viss medicin är drogklassat= droger.  Vill jag ha sånt? Nej aldrig mer tack eftersom jag inget sug har av det eller behov av det. Inget mer som lurar kroppen.   

Utan droger alla dagar i veckan! 

IMG_3303.JPG

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *