Wushu SM 2016 tillsammans med stjärnfamiljen Läckberg -Sköld 

Idag hade hela gänget samlats i Eskilstuna

Wushu, kungfu, Sanshuo SM, något sånt va det i Eskilstuna idag och vännen Simon Sköld ställde upp i 70 Kg, domarna dömde bort han så man skämdes, och skämdes mer att det till och hade mage att stå upp och vara glada som bara den och applådera åt (vinnaren) samt tog bilder med vinnarn.    Pinsamt arrangemang när det kommer till sånt fult fusk. 

Men nu samlades vi alla och hade en super trevlig tillsammans och barnen lekte sig svettiga i sporthallen vilket var så kul att se.  Kul också att Camilla Läckberg och Simon Sköld börjar blogga.  Efter en lång väntan är dom nu iaf igång med sin fina blogg stjärnfamiljen.  Började själv fundera om jag ska börja blogga som pappabloggare igen vilket jag gjorde då jag startade adhdpappan. 

Har idag tagit en riktigt skönt promenad med Simon från Enskede till Hammarby sjöstad och riktigt Nice va det att gå och prata livet än att sitta på rumpan hemma i soffan.  Blev 2 timmar mobilfritt i stort sett och god mat på Texas Longhorn. 

  
   
    
 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.