Ber om ursäkt

Jag är ledsen att det vart och är som det är!

Det är otroligt ledsamt och pinsamt att det inte alltid går lämna kommentarer på min blogg och för det mesta omöjligt för mig att svara då ingenting fungerar. Ständigt strul med vissa saker på portalen som gör mig så besviken! Jag skäms rent ut sagt att det ska vara så mycket fel på sidan och att det finns noll hjälp att få i stort sett.  

Måste starta nu blogg på en portal eller egen.. Ett alternativ kan vara att gå tillbaka till min första på Vimedbarn ett annat är Finest men jag är kluven. Starta på en ny portal känns olustigt men å andra sidan gör hela grejen med detta strul på denna portal att de iaf är olustigt allt.  Har lite att spåna på kan jag säga!  Håll ut kära läsare och jag ber om ursäkt för allt strul. 

Kram Jimmy 

  

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *