Alla monster i mig 

Det har legat länge nu i mig men idag fick det vara nog på dumheter! 

Jag är en träningsperiodare och har innerst inne aldrig tyckt om det, men heller aldrig haft emot det då jag överlag lever rätt sunt.  Jag hade otur med en strulande muskel i ryggen slutet på 2015 och på med rehab direkt vilket gav bra resultat direkt. Enkla övningar som lättade på den stela smärtan och pang va jag igång igen.  Nya året startade och jag satsade alla kort på få ett arbete jag blev antagen till men som strula pga adhd diagnosen som för övrig inte är ett problem för mig alls. Problem med adhd är samhällets syn och okunskap att tro alla diagnoser och tillstånd är adhd. Sen är vården problemet som är ett förbannat skämt på ren svenska. Istället för att bara ge ett peppande samtal ska folk drogas ner och bli psykiskt sjuka så landet medicin går runt.  Nog om det och pang ramla jag på arbetet och skadade mig mellan ett tåg och en plattform olycklig, smärta i ena knät samt en väldans otur med ena handen som smällde i plattformen illa. 

Nu har jag lite orsaker till att jag tappat mig helt i träningar men också en väldans massa anledningar att inte ge upp. Har rent sagt kommit till stadiet då jag blir självkritiskt att jag blir förbannad på min egna ohälsa.  Tack att jag inte dricker alkohol för då vet jag inte hur man skulle se ut och må, men inte skulle det va bättre iaf.  8 kg plus sedan i starten på nya året och snabbmat har varit vardag men aldrig mc Donalds men thaimat och pizza tex.  Körde ett pass med Simon Sköld vännen idag på Klubben och jag trodde jag skulle typ kräkas men satan vad jag fick energi av att pressa mig igen! Det finns inte en enda genväg till välmående och en stark Kropp.  Struntar nu i godis och allt skräp, alla mackor hejdå och allt onödigt ciao med det!   Körde ett skönt pass på 35 minuter runt sjön nu på kvällen och avslutade med burpees och armhävningar.  Bcaa sötpotatis med spenat blev sista måltiden för mig efter denna start!  

Nya tag ny energi och alla små tränings monster i mig vaknar till liv igen!  Jag vill vara frisk och stark inte lat och trött

  

   
 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *