Oplanerad träning är den bästa…

Från att ha legat på soffan i förmiddags med en trasa över ögonen pga. huvudvärk masade jag mig upp ur min mask-ställning och fick efter bara ett litet tag massa energi, som till min glädje har hållit i sig resten av dagen.
Jag har längtat efter att känna energi och lust att träna lika mycket som man längtar efter fredag efteriddag på måndagmorgon.
Helgen till ära började jag dammsuga huset, och när jag var klar kände jag mig ganska bra uppvärmd. Passligt nog kom låten Tocarte Toda på min iPod, så efter att inte ha orkat träna på flera dagar började jag smått rulla mina höfter och dansa lite salsa.. Det brukar börja så, eller med balett.

Jag älskar att dansa, jag har gjort det sedan jag kan minnas. Det är ett sätt att komma igång med träningen också, om man i sin mask-ställning inte känner sig motiverad – tack Gud för den sexuella driften..!
Man hör en låt som får blodrycket att höjas och man känner sig lika het som en Pussycat Doll (och försöker föreviga spegelbilden med hjälp av sin iPhone.. du vet vad jag snackar om.)
Nästa låt var Désolé och jag fortsatte med knä-växelvis-mot-armbåge-i-armhävningsposition och andra övningar från boxningen för mage, armar och axlar.
Sen kom Internally Bleeding och skivstången låg så skinande perfekt till hands.. Så det blev lite marklyft och några fler övningar för ben och rumpa, t.ex:

Det var kul att känna ork och motivation igen – ett frö jag vattnar med omsorg!
Inte för att jag är besatt av träning eller så, jag är bara van vid att inte kunna gå och sitta normalt pga. träningsvärk, jag ser bara ingen anledning till att duscha om jag inte vrider ur svett från mina kläder, det finns ingen kudde som kan döva ljudet från extasen det ger, och jag går med samma flin som killarna i den här videon efter att ha tränat:

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.