Läs noga igenom bipacksedeln innan du går till den ALLMÄNNA LÄKARVÅRDEN!

Efter att ha pratat med biopaten igår angående hur jag reagerar på min medicin, berättade hon att det jag snortar är ett starkt antiinflammatoriskt homeopatiskt preparat, i och med att fortfarande har inflammation i tarmen.
(Det har ju dock normaliserats avsevärd sedan juni, då jag även hade inflammation i magsäcken och i omkringliggande organ, så det är på rätt väg!)
Medicinen kan hur som helst framkalla eller ”aktivera” latent inflammation i min kropp, i mitt fall i bihålor, som gör att jag får extrem huvudvärk, i nacken och i bröstet/hjärtat (det verkar som att jag har en ihållande inflammation där hhehe..buhu)

Man kunde inte i förväg veta att jag skulle reagera så som jag gjorde på min nya medicin, det är alltså som att jag blir sjuk – hängig, trött, får värk. På ett sätt är det bra att kroppen en gång för alla får behandla dessa områden. Kroppen läker ju sig själv många gånger om den får chansen, fantastisk som den är.
Hon sa att jag kunde gå ner i dos om jag inte stod ut. Detta skulle innebära att behandlingen tog längre tid – envis som jag är vill jag inte det, utan kommer fortsätta som jag gjort hittills. Det är bara 2-3 veckor tills medicinen är slut och tills jag ska på återbesök igen, min kropp kommer bearbeta och bli bättre sig under tiden.
Jag har just nu möjlighet att bara vara hemma och ta det lugnt, jag är verkligen tacksam för det. Det hade varit skillnad om jag var tvungen att prestera på ett jobb 8-17.

Men jag tänkte direkt ”shit, hur ska jag orka träna nu”, och det var precis som att läkaren läste mina tankar, för hon sa att jag bara måste lyssna på kroppen vila om jag är trött, i så fall behöver jag det, och låta kroppen tillgodogöra sig all energi för att bli helt frisk och stark igen.

Det är precis som att jag, på grund av någonting lika envist som jag, tvingas lära mig att ”acceptera saker och ting är som de är”, och jag sätts på prövning tills jag verkligen gör det.

Jag berättade att jag opererat bort mina tonsiller, halsmandlar, då jag var 14 år. Hon sa att det är som att ta bort varningssignalerna på att någonting är fel. Inflammationen stannar kvar i kroppen, den förflyttas möjligtvis bara till ett annat ställe – t.ex. till huden, eller bihålorna…

Jag blir så arg när jag tänker på de konsekvenser folk får stå ut med pga. den allmänna läkarvårdens beslut. De verkar inte ha kunskapen om varför man har besvär, utan tar bara bort symtomen det skapar. Antigen helt avlägsnar den del som signalerar om att något är fel, eller skriver ut någon medicin som dämpar signalen… Man tar bort det huvudsakliga besväret och får sedan fler, möjligtvis något mindre, besvär som man orkar leva med. Sjukt, bokstavligen.
Alla människor är olika, jag tror att man måste utgå från varje persons egna kropp, inte utgå från en västerländsk medicinbok där det står att alla ska vara och svara likadant.

Jag är så glad över att ha hittat en alternativ läkare, jag rekommenderar alla att överväga alternativ medicin, som i stort sett är utan biverkningar, framför den allmänna läkarvården. Hur många har inte problem med magen till exempel? Jag har vid så många olika tillfällen hört allmänna läkare säga, till mig själv och till andra, ”du får lära dig att leva med det” eller ”vi vet inte vad det är för fel”. Jag tror att både alternativ och allmän medicin behövs, men vid svårlösta eller olösta sjukdomstillstånd bör man vända sig till läkare med ett ”annat tänk”.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.