Det ska va gött å leva

Jag upplever…
…att jag blir tröttare ju mindre jag rör på mig, och vise versa.

…att det är bättre att gymma på tider då det inte är så mycket folk på gymmet; morgon, förmiddag, lunch eller sent på kvällen.

…att det är roligare att gymma när man äter en stund innan och har med sig ett mellanmål/en bar/shake eller liknande som man tar efter ca 50 min. Då orkar man mer – t.ex. att stretcha ordentligt – vilket är en ren njutning om man inte är slutkörd och hungrig.

…att duschen efter att man har tränat är skönare, än när man inte har det 🙂

…att man enklare slappar av, känner sig nöjd, go och gla, och hittar lugnet och sömnen, när man regelbundet tränar.

 

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *