Vinn Frozzypack

I denna lucka har jag äran att tävla ut 12(!) stycken Frozzypack till mina underbara läsare

Frozzypack kylmatlåda förenklar vardagen.
Håller maten sval minst 7 timmar i rumstemperatur.

Perfekt till skolutflykten, jobbet, kanotturen, picknick, stranden eller äventyret.
Ingen extra kylklamp och kylväska att släpa på.

Enkel att använda, förvara locket i frysen, 10 tim för längsta kyleffekt.
Packa drickan nära så får även den lite svalka av locket.

För att vara med och tävla så vill jag bara att ni ska

Berättar för mig vad ni skulle ta med/lägga  i er Frozzypack.

Dela detta inlägg på din facebooksida alt. blogg och sedan skicka länken hit.

Denna kalenderdag kommer att få en vinnare om fyra dagar, alltså den 19/12 

38 kommentarer

38 kommentarer till Vinn Frozzypack

 1. slotsite skriver:

  As I am looking at your writing, slotsite I regret being unable to do outdoor activities due to Corona 19, and I miss my old daily life. If you also miss the daily life of those days, would you please visit my site once? My site is a site where I post about photos and daily life when I was free.

 2. MigudalCoeva skriver:

  Instability trap When youre income rich but assetpoor Newscasts Videos The Morning Show There are about payday lender outlets across the country.There are limits to how much youre allowed to borrow each year and also in your Registrar tips for college students. [url=http://quickloan-24.com]quick loans[/url] financialgmail.Often the application can be completed online and the money can be deposited into your bank account the next business day.

 3. Paola skriver:

  I min låda lägger jag en stor skiva rostbiff täckt med bearnaisesås … men vad ingen ser är att INUTI den döljer sig mitt favoritsmågodis, några pommes, nötter och choklad. Så får jag liksom alla dieter på en och samma gång.

  Tipsat här:

  https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/385123051621781

 4. Malin skriver:

  Har delat! Heter Malin Junghard på Facebook (och i verkligheten med).

  Jag hade tagit med mig chokladpraliner! När jag vill lyxa till det med älsklingen i parken utan att det blir en enda stor chokladsörja!

 5. Elin Maria skriver:

  Jag skulle ta med mig marinerad kyckling med paprika- och avocadosallad. Är alltid lite rädd att ta med mig kyckling i vanliga lunchlådor då jag oroar mig för att det ska bli dåligt. I en frozzypack skulle maten klara sig även om jag släpade med mig favoriträtten ut på äventyr! 🙂

  Jag har delat på Facebook (https://www.facebook.com/elin.maria.37/posts/477861292322261)

 6. Anna Hägg skriver:

  mat till min lille bebis som nyligen fått börja med smakportioner 🙂

  http://annaflickan.blogg.se/2013/december/frozzypack.html

 7. Dessa är ju super. Perfekt för barnen när de ska på utflykt så slipper de ha massor av kylklampar och kylväska.
  Jag ger ett förslag på vad barnen skulle kunna ha med som matsäck och det är pastaskruvar med skinka eller köttbullar med lite dressing och gurka/tomat. Eller kalla pannkakor. Perfekt picknickmat för barnen båda dessa.

  Delat här https://www.facebook.com/lottiz.tornqvist

 8. Jessica Sundberg skriver:

  Delar som jessica sundberg1
  Jag skulle ha den vid vinterns alla utflykter. Varför inte fylla den med limpsmörgåsar med smör och korv och till detta äter vi färska apelsiner och dricker varm choklad! MUMS!!!

 9. Jennysen skriver:

  Skulle ta med mig en blandsallad som är en av mina favoriträtter att ta med. Men svårt att hålla fräscht! 🙂

  Har delat på bloggen: http://tavlingsbloggen.soclog.com/p/2013/12/?link=1387303141

 10. Emelie skriver:

  Jag skulle ha med mig eftermiddagens mellis i dem:) Det är så tråkigt att äta smörgåsar med smält smör och ”mjuk” ost, men med en frozzypack håller mackorna sig fräscha:)

 11. Åsa skriver:

  Jag skulle lägga lunchmaten i den 🙂

  Har delat på FB, Åsa Olsson

 12. Jenny Vuong skriver:

  jag skulle ha olika pastasallader i matlådan 🙂

 13. sandra skriver:

  Som den salladsgalning jag är skulle jag proppa den full med massa god sallad, vore ju perfekt då jag ofta är ute under förmiddagarna och salladen då lätt blir brun och ful :/.

 14. Alltså seriöst, skoja inte – detta är den bästa tävlingen jag sett på länge! Som gjord för mig och min familj! Två vuxna och sex barn (varav en som inte äter vanlig mat än då, men snart så)… där ALLA har olika tycke och smak!
  JAG kommer med all säkerhet oftast att förvara sallader av olika slag i min, räksallad t.ex, och kycklingsallad (med salladskyckling). Men både kyckling, räkor och fetaost har ju en tendens att bli riktigt sunkigt och äckligt om det står i rumstemperatur.
  De stora killarna kan få med sig ostsmörgås till skolan i en frozzypack utan att osten svettas och smakar vidrigt.

  Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2013/december/angiee-7.html#comment

  Kram Annika
  [email protected]

 15. Helena Nilsson skriver:

  Jag brukar vara alldeles för många timmar i stallet så jag hade tagit med mig pannkakor med grädde och sylt som jag älskar!
  MEN om jag vinner någon av de här så kommer jag faktiskt ge bort den till min svägerska och hennes man eftersom de är helt tokiga och gör så otroligt mycket utflykter långt ut i skogarna! De hade behövt den mer än mig 😀

 16. liselotte skriver:

  Jag är gärna med och tävlar om denna praktiska låda. Oftast kommer jag ta med den till jobbet med lunchmat i, kanske rester från middagen m.m Sen kommer jag skicka med den om barnen skall på utflykt, och känna mig lugn att maten inte blir dålig.
  Har delat på facebook, liselotte andersson
  Mvh Liselotte

 17. Sanna skriver:

  Wow, vilken toppen vinst! Skulle absolut vilja vinna och skulle faktiskt unna mig pannkakor med jordgubbssylt och grädde. Det vore smaskens.

  Kram Sanna

 18. Julia skriver:

  Jag skulle ta med mig en härlig pastasallad med räkor, avokado och kräftskjärtar!
  Det vattnas i munnen bara jag tänker på det….

 19. Amanda R skriver:

  Jag skulle ta med mig matiga mackor på mina äventyr!
  Delat på Pinterest: http://www.pinterest.com/pin/156289049542473821/

 20. freja skriver:

  Jag skulle ta med mig pasta och kycklingsallad med massor av pesto 🙂

  Delar på facebook: Freja Lindsjö

 21. Matilda skriver:

  Är med! Tycker att dessa verkar toppen, men har ännu inte unnat mig/oss någon..

  Jag skulle framförallt skicka med lite frukost till sambon i den när han åker iväg tidigt för att jobba. Han kör ofta långa sträckor och hoppar ofta över att äta förrän till lunch för att han ska få sova några minuter längre. Och så skulle den såklart få följa med på en massa familjeutflykter så att maten håller sig fräsch lääänge! 🙂

  Delat på fb: http://blogg.improveme.se/angiee/2013/12/15/vinn-frozzypack/

  Kram Matilda

 22. Camilla Sjö skriver:

  https://www.facebook.com/CCaammii

  olika sallader är kanon att ta med i en frozzypack

 23. Jessica Hellström skriver:

  Har sex mil till jobbet så jag hade haft min lunch i denna fantastiska låda, då vet jag att maten är i tryggt förvar tills jag kommer dit. Har delat tävlingen vidare på min facebooksida:
  https://www.facebook.com/jessica.hellstrom.58

  En orange matlåda skulle gör att jag blir glad varje gång jag ser den!

 24. Cattis skriver:

  jag skulle lägga lite mellanmål till min söner i, skulle vara perfekt när man är ute någonstans 🙂

  länk http://cattistavlar.vimedbarn.se/15-december-frozzypack

 25. Erika skriver:

  Jag delar på fb, Erika Drewke, glömde att skriva det i första kommentaren!

 26. Erika skriver:

  Jag vill vara med och tävla!
  Jag hade använt den nu i början på nästa år när jag ska gå en 5veckors smärthanteringskurs för att lära mig hantera fibromyalgi och MS. Hade varit toppen att ha ordentlig lunch med mig då där bara finns onyttiga alternativ uppe på sjukhuset.

 27. Hanna Fornhem skriver:

  Jag är gärna med och tävlar! Det vore en fin bonusjulklapp att ge dottern. Hongår i förskoleklass och de går på många utflykter. En Frozzy blir kanon till våren, när man vill kunna hålla matsäcken lite kall. Jag är i så fall rätt säker på att det blir en del pastasallader i den.

  Jag skrev om tävlingen i ett inlägg på bloggen: http://hanna.fornhem.se/ingen-stress/

  Må gott!

 28. […] Och så ska jag tävla om en frozzypack till Noria. Hon behöver något nytt att ha matsäcken i. Hon går ju i förskoleklass nu och där är det en del mysiga utflykter. den tävlignen finns hos Angiee […]

 29. Tipsat på min blogg: http://gabriella91.vimedbarn.se/tavling-hos-angiee/

  Om jag vinner skulle jag haft med frukt och mellanmål till mina pojkar när vi är ute och ränner 😀

 30. Tina Carlström skriver:

  Vilken bra vinst.
  I denna skulle jag packa med goda uppskurna fruktbitar som man kan ge till barnen när man är ute på stan och de börjar bli hungriga. perfekt, då de håller sig fräscha hela dagen lång.
  Sen hade jag gärna packat ner en god sallad till mig själv när jag ska iväg till jobbet och jobba ute på fältet hela dagen.
  Tipsar på min FB Tina Carlström: https://www.facebook.com/tina.carlstrom.351

 31. julianna fredriksson skriver:

  Hej!
  Är gärna med.

  Jag skulle nog ha en god fräsch fruktsallad i Frozzypacken,
  som man kan ta efter en långpromenad.

  Delar tävlingen på FB.
  http://www.facebook.com/julianna.fredriksson1

  Mvh Julianna
  mailadress. [email protected]

 32. jag är gärna med och tävlar. Perfekt till sonens kommande skolutflykter.
  Jag vet att jag hade valt att ha en god sallad i den men det gillar inte Melvin, han skulle vilja ha pannkakor eller massa goda frukter (melon) eller smörgåsar i den.

  Himla smart pryl det där. Passar verkligen för hela familjen.

  Jag har såklart delat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/12/15/frozzy-pack-1912/

 33. […] TÄVLA HOS ANGIEE Share this:TwitterFacebookGillaGilla Laddar… Det här inlägget postades i PÅGÅENDE TÄVLINGAR. Bokmärk permalänken. ← LUCKA 15 HOS VHDBRUD – 15/12 […]

 34. Anna Lundqvist skriver:

  En härligt god pastasallad.

 35. Fröken M skriver:

  Vilken KANON vinst !
  Här har jag för en gångs skull ett enkelt svar !
  Jag skulle ta med den till jobbet med en fräsch sallad i !
  Jag kör ofta långturer på jobbet – tex stockholm tur och retur,
  Att stanna och äta ”riktig” mat hinns sällan med och är inte speciellt kul heller eftersom jag är ensam.
  Därför blir det allt för ofta skräpmat eller bara lite godis på en hel arbetsdag.
  Illa – jag vet…
  Men en frossy pack skulle definitivt få mig att äta både bättre och nyttigare på jobbet !

  Delar på fb – M mela johannesson

  Kram 🙂

 36. Jessica Olofsson skriver:

  En sådan har jag tittat på många gånger. Jag skulle ha min keso och avokado smörgås i den på alla utflykter. Speciellt i badhuset nu när det blir simskola.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *