Sex i tv?

Ingen har väl undgått att missa realityserier som både Paradise Hotel och Big Brother (exempel på program som innehåller vissa senare utav sex i tv). 

Är det okej att visa det? Vad tycker du?

-Jag har många gånger tänkt på detta om att kunna ha sex i tv, skulle man kunna ha det? Vad skulle vänner, bekanta och jobbvänner säga och tycka om dem såg mig vara sexuellt aktiv i tv?!

Personligen skulle jag ALDRIG kunna ha det, dels för att det sexuella som sker mellan två personer är både personligt och något man gör med den som verkligen betyder något. Det sker alltså bakom stängda dörrar och är en kemi mellan två personer och inte mellan två personer och en massa tvfolk.

Sen vet jag att många säger att man till slut stänger av tanken om att kameror övervakar en hela tiden.. det tror jag lite vad jag vill på, för du borde ju ändå veta att du är med i en dokusåpa och att du då blir filmad och att folk ser dig dygnet runt.

Så mitt personliga svar på detta är att jag tycker folk får göra som dem vill men att jag personligen inte skulle göra så.

Så söker ni spänning i vardagen så kika in på kinoshopping istället 😀

5 kommentarer

5 kommentarer till Sex i tv?

  1. KennethCag skriver:

    wh0cd904501 [url=http://tadalafil.us.com/]tadalafil[/url]

  2. Alfreddwete skriver:

    wh0cd324293 [url=http://buyerythromycin.us.com/]Erythromycin Without Prescription[/url]

  3. Camilla skriver:

    Jag har inte fattat grejen att folk är SÅ sugna på att bli kända att de gör nästan vadsomhelst framför en tv-kamera. Är ju ytterst få dessutom som lyckas göra nåt vettigt av kändisskapet som uppstår en kort stund medan serien sänds.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida