Hotell Divi Aruba All Inclusive

Divi Aruba All Inclusive är ett hotell beläget direkt på stranden i low-rise området på Aruba. Det ligger granne med Hotell Tamaijn, och den som är gäst på det ena ges tillgång till det andra. Detta medför att utbudet blir grandiost då man exempelvis kan äta på flera olika ställen, eller ligga vid den andra poolen som omväxling. Rummen är fräscha och mysiga. All Inclusive finns på båda hotellen vilket ger ett nästintill obegränsat utbud  av drycker och mat. Färgglada paraplydrinkar eller alkoholfria alternativ, det finns något som passar alla.

De olika restaurangerna har olika öppettider och vissa kräver att man bokar i förväg, vanligtvis kan man max boka tre dagar före, vårdad klädsel gäller på de flesta restaurangerna. Det medför en hög standard och trivselfaktorn blir högre. Divi Aruba All Inclusive har allt man kan tänka sig, och vill du läsa mer om hotellet rekommenderar vi res-till.nu’s långa informationsrika artikel om Divi Aruba All Inclusive.

Läs mer: Divi Aruba All Inclusive – Allt du behöver veta

Vi kommer framöver fortsätta tipsa om olika hotell och aktiviteter på Aruba. Har du önskemål om saker vi bör skriva om, tveka inte på att ta kontakt.

Vi vill också slå ett slag för ArubaBosses egen reseblogg, en blogg som tar oss med på diverse äventyr runt om i världen, men som nästan alltid slutar på någon paradisisk ö i Karibien, googla bara ArubaBosse.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *