En blogg om Aruba och Karibien

Hotell Divi Aruba All Inclusive

Divi Aruba All Inclusive är ett hotell beläget direkt på stranden i low-rise området på Aruba. Det ligger granne med Hotell Tamaijn, och den som är gäst på det ena ges tillgång till det andra. Detta medför att utbudet blir grandiost då man exempelvis kan äta på flera olika ställen, eller ligga vid den andra poolen som omväxling. Rummen är fräscha och mysiga. All Inclusive finns på båda hotellen vilket ger ett nästintill obegränsat utbud  av drycker och mat. Färgglada paraplydrinkar eller alkoholfria alternativ, det finns något som passar alla.

De olika restaurangerna har olika öppettider och vissa kräver att man bokar i förväg, vanligtvis kan man max boka tre dagar före, vårdad klädsel gäller på de flesta restaurangerna. Det medför en hög standard och trivselfaktorn blir högre. Divi Aruba All Inclusive har allt man kan tänka sig, och vill du läsa mer om hotellet rekommenderar vi res-till.nu’s långa informationsrika artikel om Divi Aruba All Inclusive.

Läs mer: Divi Aruba All Inclusive – Allt du behöver veta

Vi kommer framöver fortsätta tipsa om olika hotell och aktiviteter på Aruba. Har du önskemål om saker vi bör skriva om, tveka inte på att ta kontakt.

Vi vill också slå ett slag för ArubaBosses egen reseblogg, en blogg som tar oss med på diverse äventyr runt om i världen, men som nästan alltid slutar på någon paradisisk ö i Karibien, googla bara ArubaBosse.

Resa!

Hej hopp! Här kommer mitt första inlägg på improveme. Jag är ny på den här bloggtjänsten och för er som undrar vem jag är så heter jag Bo och är lite av en reseexpert!

Har ni frågor tar jag mer än gärna emot dem, jag kan besvara det mesta.

På den här bloggen kommer jag att dela med mig av det bästa från världens alla hörn, jag reser bara till de bästa kontinenterna, bästa länderna och de bästa eller mest prisvärda hotellen! Jag ställer höga krav på service, tillgänglighet och mat. Livet är för kort för dålig mat och stillasittande, ut och lev livet är mitt motto!

Det finns många länder i världen jag älskar, och många jag tycker mindre om. Jag ställer mig alltid opartisk och försöker hålla mig objektiv i mina bedömningar och recensioner. Jag får en del skrivjobb åt diverse resebyråer och andra företag, emellanåt tidningar. Några jag inte jobbat för än är exempelvis Vagabond, jag hoppas få jobba även för dem en dag då de har varit en stor inspiration i min resekarriär.

Här kommer några tips (rangordnat) på svenska charterbolag jag tycker om och tycker är vettiga.

1. Ving.se – en komplett researrangör, simpel hemsida, smidig bokning och excellent kundservice. Hemsidan är bland de bästa jag varit med om i resväg, enkel översikt och bra fakta om resmålen och hotellen. Du hittar nästan allt du behöver veta om vad som helst.

2. Apollo.se – Inte lika lättnavigerad som Ving, men erbjuder nästan lika bra resmål även om de skiljer sig lite åt. Likt Ving är man en bra arrangör för familjeresor som inkluderar barn, vilket underlättar för er föräldrar som vill resa till varmare breddgrader.

3. Sembo.se – Inte den typiska researrangören. Men! För dig som letar efter lite annat än klassiska hotell har du kommit rätt. Du kanske hellre är sugen på att hyra en villa eller en ”vanlig” lägenhet? Då är Sembo klockrent!

Det får bli allt för denna gång. Har inte bestämt vad jag ska dela med mig av nästa gång, den som lever få se, så passa på att lev 🙂

//ArubaBosse

Hej världen!

Välkommen till improveme.se. Det här är ditt första inlägg. Redigera eller ta bort det och börja blogga!