Resa!

Hej hopp! Här kommer mitt första inlägg på improveme. Jag är ny på den här bloggtjänsten och för er som undrar vem jag är så heter jag Bo och är lite av en reseexpert!

Har ni frågor tar jag mer än gärna emot dem, jag kan besvara det mesta.

På den här bloggen kommer jag att dela med mig av det bästa från världens alla hörn, jag reser bara till de bästa kontinenterna, bästa länderna och de bästa eller mest prisvärda hotellen! Jag ställer höga krav på service, tillgänglighet och mat. Livet är för kort för dålig mat och stillasittande, ut och lev livet är mitt motto!

Det finns många länder i världen jag älskar, och många jag tycker mindre om. Jag ställer mig alltid opartisk och försöker hålla mig objektiv i mina bedömningar och recensioner. Jag får en del skrivjobb åt diverse resebyråer och andra företag, emellanåt tidningar. Några jag inte jobbat för än är exempelvis Vagabond, jag hoppas få jobba även för dem en dag då de har varit en stor inspiration i min resekarriär.

Här kommer några tips (rangordnat) på svenska charterbolag jag tycker om och tycker är vettiga.

1. Ving.se – en komplett researrangör, simpel hemsida, smidig bokning och excellent kundservice. Hemsidan är bland de bästa jag varit med om i resväg, enkel översikt och bra fakta om resmålen och hotellen. Du hittar nästan allt du behöver veta om vad som helst.

2. Apollo.se – Inte lika lättnavigerad som Ving, men erbjuder nästan lika bra resmål även om de skiljer sig lite åt. Likt Ving är man en bra arrangör för familjeresor som inkluderar barn, vilket underlättar för er föräldrar som vill resa till varmare breddgrader.

3. Sembo.se – Inte den typiska researrangören. Men! För dig som letar efter lite annat än klassiska hotell har du kommit rätt. Du kanske hellre är sugen på att hyra en villa eller en ”vanlig” lägenhet? Då är Sembo klockrent!

Det får bli allt för denna gång. Har inte bestämt vad jag ska dela med mig av nästa gång, den som lever få se, så passa på att lev 🙂

//ArubaBosse

3 kommentarer

3 kommentarer till Resa!

  1. Deluxe skriver:

    Stor dess en användbar blogg!

  2. emma skriver:

    Tjäna pengar hemifrån!! Fungerar verkligen och går snabbt och är enkelt! Prova!!!http://Visitors2Cash.com/ref.php?refId=181216

  3. Oslofru skriver:

    Så bra med tips! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *