Ett annorlunda sätt

Ny blogg!!

Ny blogg! Klicka här!!
  

Nu har jag fått nog

Enda sedan jag startade upp min blogg här på improveme så har allt krånglat… Nu orkar jag inte längre så har startat en ny….. Följ med mig dit 😉

 

Nya Bloggen klicka här!

Tjejkväll

Nu har jag spikat datumet för tjejkvällen iaf! Kommer bli så roligt. Men synd att inte alla kan vara med. Men när typ alla jobbar inom vården så är det nästan omöjligt att få ihop ett datum som passar alla!

Vi kommer köra på en knytis och just nu är vi inne på tapas tema eller så kom jag med förslaget att köra 3 rätters och så lagar vi maten ihop, kan ju bli lite mysigt. Det är ju inte varje dag man får möjligheten till att ha huset för sig själv 😉

 

114429-0x0_138424509

 

 

 

 

 

pink-drinks-24

 

”Kod för att importera min blogg till Nouw: 3318060200”

Renovering

image imageNu är det bara små pill kvar på köket.. Känns helt underbart och overkligt att äntligen tog vi tag i köket, som verkligen var det som var i störst behov av en renovering.

Annars så har ju vardagen börjat igen.. Nu när barnen går i skolan och dagis efter sommarlovet. Emelia börjar redan i 3an. Helt sjukt! Och om 6mån blir hon redan 10år. Uffh.

Igår var det dax för Azalea att ta sina första krypsteg. Det kom bara helt plötsligt och vi var helt till oss här hemma, haha. Våran lilla tjej växer ju så det knakar.

Och Alisia blir snart 5 år redan. Tycker just åldern 5 är jobbig för då känns dom så stora. Vill ju att dom alltid ska vara små, nästan iaf 😉

 

Tips… Annorlunda barnkläder

Måste ju tipsa om en sida med lite annorlunda barnkläder. Det är min kära vän Lotti som är sjukt duktig på att sy. Nu har hon precis öppnat sin efterlängtade hemsida, så in och kika vettja 😉

Lottihopp
Azalea har 3 par klänningar och 2 st dregglisar från hennes märke… 

Här är hon i en av dom, söt som socker så klart hihi

  

Kök

så dåligt med uppdateringar!! Men nu i semestertider så har varken tiden eller lusten funnits. Vi har dragit igång nästa stora projekt i huset, nämligen köket. Vi rev ut hela köket ink en mellan vägg som var mellan matsalsdelen och köket. Allt känns sjukt mycket större och luftigare.

   
   

Det börjar ta form nu, men är ändå en del kvar. Taket ska sänkas för spotarnas skull. Väggar målas och kaklas. Bänkskivan ska inhandlas och vi väntar på diskhon. Diskmaskinen var en jätte buckla i när vi packade upp den så nån från ikea kommer nästa vecka för att titta på den. Sen ska väggarna gipsad klart och elektrikern göra det sista. Och Tony ska bygga ryggstöden för sittbänken vid fönstret. Men snart så, har vi vårat efterlängtade kök!!