Sverige

Åkte till Sverige igår! Senast var i påsk och det är så skönt att vara tillbaka! Landade i Köpenhamn och spenderade en natt i Malmö, för att sen åka och hälsa på mormor och morfar i Helsingborg sen vidare till Öland. Finns inget bättre än Öland på sommaren!

(Den underbara buketten med blommor stod och väntade utanför dörren när jag kom hem från världens bästa kompis Tams:)))

image image image image image

 

2 kommentarer

2 kommentarer till Sverige

  1. Pretty! This was an incredibly wonderful post. Many thanks for
    providing these details.

  2. sdorttuiiplmnr skriver:

    I was just seeking this info for some time. After 6 hours of continuous Googleing, at last I got it in your web site. I wonder what is the lack of Google strategy that don’t rank this type of informative sites in top of the list. Generally the top websites are full of garbage.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *