Ruggigt bra thriller

Ska ni gå på bio och ännu inte har sett den lysande ”Prisoners” så är det ett riktigt bra tips. Både Hugh Jackman och Jake Gyllenhaal är suveräna och det luktar Oscarnomineringar lång väg.

2 kommentarer

2 kommentarer till Ruggigt bra thriller

 1. danielnyhlen skriver:

  Hej Ulrika, i december så utser vi de som vi tycker är mest aktuella. 🙂

 2. Ulrika skriver:

  Hej!
  För ett tag sedan skrev Alexandra (Kissie) ett inlägg om att man kunde bli toppbloggare på improveme.se, jag skickade iväg ett mail om min blogg och fick svar att jag var ”en av 25 utvalda”. I mailet stod det att vinnaren skulle utses under hösten men sedan dess har jag inte hört någonting. Jag har hört av flera bloggare att de tror att tävlingen var fejkad och jag vet en person som flyttade tillbaka sin blogg då hon inte hörde något. Jag tycker det är konstigt att jag inte hört någonting mer om tävlingen så var det en tävling eller var det bara ett pr-trick för att få fler bloggare på improveme.se?
  Tacksam för svar!
  Mvh
  Ulrika Johannesson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *