Lovisaulrika

Bloggproblem…

Blir en liten bloggpaus nu då minnet är slut på bloggen så jag kan inte ladda upp fler bilder tills det är löst…

Löser sig förhoppningsvis snart! 🙂

F R I D A Y

Igår var det jag som var chef på plutonen då chefen var borta… Roligt att faktiskt få ta lite mer ansvar nu när jag har gått Gruppchefsskolan, men en vanlig fredag i verkstaden är vi ganska självgående så jag hade det inte särskilt jobbigt! 😉 Fick även bli lite skitig vilket alltid är kul, har ju smått mekar-abstinens just nu hehe! 😀

Efter jobbet hämtade jag upp killen och vovven och så åkte vi och köpte en ny hundbur till Toy, som är lite högre och passar vår bil bättre. Tror han kommer trivas riktigt bra i den! På kvällen var Simon ute och åt med jobbet så jag och Toy tog först en riktig långpromenad i regnet för att sedan mysa ner oss i soffan!

img_9393.jpgimg_9405.jpgimg_9447.jpgimg_9413.jpgimg_9433.jpg

Halmstad —> Boden

Torsdag morgon klev jag upp strax efter 4 på morgonen för att hinna med morgonflyget norrut, somnade om ganska snabbt på planet kan jag lova. 😉 Sedan hade jag en lång väntan på Arlanda i ca 4 timmar så jag hann både äta brunch, fika, köpa nya örhängen och surfa igenom halva internet kändes det som! En flygresa till och en taxiresa senare så var jag framme i Boden och åkte direkt till jobbet då det var lite arbetstid kvar. Spenderade sedan eftermiddagen med snacka lite med chefen och fixa lite administrativa saker.

Efter jobbet mötte jag upp Simon och vi åkte för att hämta upp vovven, riktigt mysigt att få träffa dom båda! ♥ Kvällen spenderades med att äta thai mat som jag lagat och mysa i soffan!

Toys hunddagis är ju på en Bondgård så här får ni bilder på deras söta grisar! 😀

Box nr 2!

Jag fick en ny Testagram för några veckor sedan så nu när jag hunnit testa produkterna tänkte jag ge er en liten recension! Måste bara säga igen att känns att det är riktigt roligt att få hem små boxar med olika produkter hehe. 😀

Denna gången fick jag 8 dessa 8 sakerna:

Colgate Max white -Expert white – Riktigt god tandkrämssmak måste jag säga haha! Tveksamt om man får någon stor skillnad på 5 dagar,men lite skillnad blir det allt.

Appletiser -Äppeljuice med kolsyra, inga konstigheter. Riktigt riktigt god, den här kommer jag köpa nästa gång jag ser den i en butik! 😀

Skittles Wild Berry – Jag är inget fan av skittles tyvärr, men dom var helt okej.

Lipton Amazlingy Grey – Gott te som antagligen kommer  ta slut fort här hemma då både jag och Simon dricker en hel del te!

Nivea Creme Care Facial Cleansing Wipes – Avsminkningsservetter med återfuktning, kan inte tänka mig något smidigare haha. Använder dom varje dag nu!

Bliw kök – Tvålen luktar riktigt fräscht och håller vad den lovar, ”matlukten” t.ex vitlök försvinner!

Nivea Sun Kids pocket size SPF 30 – Solkräm i smidig förpackning, perfekt nu när jag har en hyfsat ny tatuering som inte ska få för mycket sol! Kladdar inte!

Nutrilett Breakfast Bar-Apple and cinnamon – God och nyttig bar, perfekt som mellanmål!

Inlägget är i samarbete med Testagram.

Jägarexamen på g…

Igår skulle jag egentligen åkt hem men SAS strejken gjorde att jag fick ändra mina planer… Var i alla fall glad över att jag skulle få skruva lite men det blev ändrade planer där med då de flesta åkte iväg på ett eftersök, efter en tant som försvunnit. Höll mig sysselsatt ändå med lastsäkring, särskild tillsyn och en del städande. Men nu är det på tok för länge sedan jag gjorde min huvudtjänst, vilket känns tråkigt! 

På kvällen åkte några av oss som håller på att ta jägarexamen ut till en hagelbana för att testa att skjuta lite lerduvor. Men de hade tyvärr fullt upp så vi fick bara kolla på! 
Ska försöka få till lite träningsskytte nu så jag kan skjuta proven och bli klar med jägarexamen under sommaren! 😀

Tuesday 

Större delen av dagen spenderades på skjutbanan för att först skjuta in våra nya vapen och sedan skjuta ett kompetensprov, som ska göras 1 gång perår. Kul att få skjuta igen då det var ett tag sedan men jag lyckades med att skjuta riktigt bra på alla övningarna och betydligt sämre på proven haha… Frustrerande. Men godkänd blev jag i alla fall!

Efter jobbet mötte jag upp ett gäng från jobbet på Bulls för en after work! 😀