Ge mig sömn

Måste sova måste sova, men pallar inte. Jag älskar natten. Det är kallt, jag ligger alldeles naken under en varm & gosig filt samtidigt som en gammal beckfilm är påslagen i bakrunden, det enda jag hör är Gunvalds dampanfall vilket får mig på ett strålande humör!

Men lite sömn skulle ju verkligen inte skada för en diabetiker som jag, Men att sova för länge är inte heller bra någonstans. (Har jag hört)

But, I morgon så sticker jag till Stockholm. funderar nu på vilket tåg jag ska ta, det lutar åt 14.10 tåget? Snälla om någon ska ta samma, Sätt dig/er vid mig. Hatar tåg. Eftersom jag inte orkar plocka med en dator så är sällskap i cirka 50 min för mig guldvärt!

Stockholm- Intervju med diabetesmannen, Fika med en vän från Lidingö. Och efter det möta upp Cimon för en snabbtitt efter en kavaj. Kan även hoppas på att få träffa redaktören här på sex & blandat, Ni vet vem jag talar om? Alabama såklart. Man vill ju veta vilka man bloggar för liksom.

Kvällen kan jag först hoppas på att få ett par glas röda för att sedan bege oss till Pure, Skulle tydligen vara ett bloggevent där, Mer än så vet jag typ inte. Men en grym dag kan jag redan nu lova att det kommer bli. Eller vad tror ni?

 

 

 Vi hörs!

/Diabetesmannen

 

 

 

 

5 kommentarer

5 kommentarer till Ge mig sömn

 1. veronica skriver:

  du får ha det så kul i huvudstaden;p!

 2. girly skriver:

  skickar ett mess nar jag kommit hem:)
  Puss Girly

 3. Anna skriver:

  jag har en fråga till dig……
  Vad tycker duu om pälsmössor?

  ha en fin dag! (:

 4. Daniela skriver:

  SNYGG

 5. Girly skriver:

  Älskar bilden grymt snygg…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *