Massa skit!

Lördagen, men en hel del kvitton saknas. Ovärt!

Ja ni ser ju, 980 kr från Uppsala till Stockholm. En biljett som i vanliga fall kostar 72 kr. Men eftersom inte automaten utanför funkade så fick jag helt enkelt betala på tåget, Om biljetten kostar 72 kr så blir det 172 kr för att jag väljer att betala på tåget…. But wait.

Eftersom det alltid är så sjukt mycket folk på tågen så går man igenom alla vagnar för att hitta en enda ledig plats. Jag springer framåt tillbaka som en idiot. Till slut hittar jag en plats, Men yes. tack!

Helt plötsligt kommer det en stor tjock och även mycket bitterkärring, Hon gapar – EXTRAKONTROLL, era biljetter tack! Jag säger – Jag har ingen biljett men jag kan köpa en nu av dig. Jag slänger fram 200 kr och antar att det ska räcka. Hon säger – Det blir lite dyrare än så. Utan att förklara säger hon, Det blir 980 kr….. Jag orkar inte tjaffsa så jag kastar fram mitt kort och kollar stenhårt mot henne. f…. kärring!

Skulle inte tro det assä…

/Diabetesmannen

2 kommentarer

2 kommentarer till Massa skit!

  1. Ida skriver:

    Fyfan! Men om u sparar kvittot och går typ till stationen eller ringer någon så tror jag du kan få pengarna tillbaka för det där är ju helt sinnes… Det borde typ vara olagligt, typ billigare med ta i fan! Kolla upp det 😉 kram kram

  2. Ida skriver:

    Ta taxi* ska det stå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida