Diabetesmannen skriver eget!

Ja ni läste rätt!!! Nu när jag har läst boken som Frida har skrivit så har jag själv fått ett enormt sug att skriva en egen bok..

Härmar Frida? Njae NEJ, verkligen inte. Jag har under flera års tid tänkt att skriva faktiskt. Nu börjar jag samla på mig allt material som jag behöver till en såkallad kommande bok. (Boken om diabetes) Om man nu vill läsa om diabetes så vill man fanimej att den som skriver boken har diabetes. Och som Frida skriver i sin bok – Här har ni en bok som inte är skriven av en forskare som bara skriver i termer!!!

Boken ska vara så lätt som möjligt att förstå, tro mig? Hade ni själva diabetes så skulle ni tycka det var oerhört skönt att få läsa en bok som en annan diabetiker har skrivit!

Och tack till er som mailar mig som också lever med diabetes. Det är alltid kul att diskutera med er! Fortsätt med det.

Kommer ni läsa boken?

 

 

 

/Diabetesmannen

5 kommentarer

5 kommentarer till Diabetesmannen skriver eget!

 1. Emma skriver:

  Jag skulle lätt läsa boken, är sjukt sugen på att läsa Fridas bok, de är inte varje dag man hittar en bok om diabetes som EN diabetiker har skrivit! Ha de gött ^^

 2. Molly skriver:

  Jag ska verkligen läsa boken! Jag har också diabetes o det är alltid intressant att få veta hur andra tycker:))

 3. Sandris skriver:

  Jag som själv har diabetes håller med dig. Lättare att läsa en bok som en diabetiker har skrivit, mycket roligare också 🙂 Jag skulle definitivt läsa den!

 4. Sofia skriver:

  Skriv Skriv Skriv, Det är ju faktiskt så att de som har diabetes vet vad det handlar om man de andra tror bara sig veta men har ingen aning..

 5. Anna skriver:

  Ja, jag tycker verkligen du ska skriva en bok! Min pojkvän har diabetes, och för mig som närstående är all fakta om sjukdomen guld värd. Speciellt eftersom detta är väldigt känsligt för honom, så jag kan inte fråga honom själv utan att han blir irriterad. Vore jättebra att få tips hur man som anhörig kan underlätta utan att det blir jobbigt för er. Grymt bra blogg, kul med en kille som bloggar (som skriver bra o roligt inte bara gayigt och om kläder;). Ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida