Dagens fråga? ( Diabetes)

Från Jesper

heej
jag är 15 år och fick diabetes i år och det suger as mkt
några tips hur jag ska göra för att leva som alla mina kompisar ?
din blogg är bra och det känns bra att prata med ngn som vet vad man själv går igenom
ha d gött

Tjena Jeppe!

Usch, jobbig ålder att få diabetes på grund av pubertet och allt sånt. Beklagar verkligen.

Din fråga är väldigt svår att besvara eftersom man inte kan leva som en vanlig människa kan göra. Det du kan göra är att vara diskret när du t.ex. tar sprutor, testa blodsocker och allt annat som har med sjukdomen att göra. Detta är absolut inget jag råder dig att göra, det är bättre att folk ser och vet att man har sjukdomen. Det blir så mycket lättare då. Men jag lovar dig, det kommer inte finnas något du inte kan göra närdu lever med diabetes.Inget hindrar dig sålänge du sköter dig!

Ta hand om dig Jesper!

 

Die diabetes Die

 

 

/Diabetesmannen

4 kommentarer

4 kommentarer till Dagens fråga? ( Diabetes)

 1. Sanna skriver:

  Fin blogg söta du! =)
  När fyller du år? Skriv en kommentar på min blogg när du fyller år och din blogg adress så länkar jag dig på din födelsedag! Vem vet kanske länkar du mig på min födelsedag som är 14 aug?

  Kram! =)

 2. Malin skriver:

  Sv; Ja men visst är det:) ingen sommar utan att ha varit på allsång.

 3. jesper skriver:

  hej igen 😀
  tack, jag är öppen med sjukdomen och visar att jag har den. jag får kämpa på 😀

 4. Johanna skriver:

  klart det finns saker diabetesen hindrar även om du sköter den, man kan inte glömma det även om man vill.. Lumpen var något jag alltid hade sett fram emot, skulle bli ett minne för livet för mig. Men den drömmen gick ju i 1000 bitar pga diabetesen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida