Dagbok dag 1.

Söndag 21.17.
Ja, Och nu har jag invigt stugan här i Öregrund på alla sätt som det går att göra. Ni förstår vad jag menar? Aja shit the same, medans kärringen är och handlar frukost så passar jag nu på att skriva denna dagbok/blogg. Låter förträffligt bra va!? Lite galen update från kusten är väll aldrig fel kan tyckas.
Tanken är ju att göra en lysande insats på tennisbanan, vilket jag hittils också gjort. Jag vann nämligen i går, en tuff match där slutsiffrorna blev 7-6 6-2. Det tackar vi för diabetesmannen! I dag söndag var det spelledigt vilket var en jävla tur eftersom min kropp var slutkörd efter en enda match. Ja, hur ska detta gå? Jag har minst 4 matcher kvar, men som jag brukar säga? Ta dagen som den kommer,SKÅL!
Nej ni, dags att avrunda detta inlägg. Ha det fint!
/Diabetesmannen
1 kommentar

1 kommentar till Dagbok dag 1.

 1. J skriver:

  Alltså jag vet inte, men det känns som att du har en väldigt negativ inställning till din diabetes? Blir det verkligen bättre av det?
  Jag har haft min diabetes typ 1 sedan juli 2010 när jag var 17 år. I början var jag väldigt negativ och såg endast hinder. Men redan efter 1 månad hade jag bestämt mig för att försöka se så positivt på det hela som möjligt. Och med en positiv inställning har det har året gått riktigt, riktigt bra!

  Det är liksom bara att lära sig att leva med sjukdomen, det finns liksom inget annat val ju.. Ingen idé att lägga ner tid och energi på att vara sur och arg över det ju..

  Sky is the limit!
  /J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida