Vinnarna är…..

På första plats har vi Josefina Olsson

Hennes bidrag löd såhär –

Hej Joakim! 

Jag ger mig nu på din tävling!

Mitt tävlingsinlägg: ”För att försöka göra diabetesen lättare och roligare”

Om två veckor så åker jag till Kina på utlandspraktik på svenska skolan i Beijing i en månad. Vad vore inte bättre att ha med sig på resande fot än en Countor usb sockermätare? Den är lätt, smidigt och behändigt där jag kan se mina blodsockervärden på en dator.

Håller mina tummar och tår för tävlingen!

Ha en fortsatt bra dag

 

På andra plats har vi Julia Jansson

Hennes bidrag löd såhär –

Varför ska jag vinna då? tjaa.. är väl inget som gör att jag förtjänar den bättre än någon annan.. men jag tror att en ny mätare skulle hjälpa MIG väldigt mycket. 
Jag har ända sedan jag fick min diabetes gått runt med SAMMA freestyle lite (med utslitna klistermärken). Visst, den funkar väl okej, men seriöst.. jag mäter mitt socker och ser värdet på skärmen. Gör jag nåt mer? NEJ! för det gååår ju inte! Med en Contour USB- mätare kan jag koppla in dator och verkligen se mina sockerkurvor, och därefter kunna reglera vad jag ska göra, insulinmängd m.m.   
Jag har under det senaste 1,2 åren haft ett lite för högt hba1c, och helt ärligt, det suger. Känner mig rätt hjälplös, och skulle uppskatta all extra hjälp jag kan få (för jag tror helt ärligt att en ny, smart bsmätare skulle underlätta).  När jag dessutom bor på landsbygden med ca 1 timmes bussfärd till närmaste diabetesmottagning, där jag kan få lite hjälp då de kan koppla in min mätare i deras system, händer i det alltför ofta…  
jaja, nu har jag bara babblat på en massa. Kort och gott i alla fall, mätaren skulle hjälpa mig på vägen mot ett stabilare blodsocker. Den skulle nog hjälpa mig i kampen mot den här skitsjukdomen, och att samtidigt på nåt sätt bli mer självständig med diabetesen.  Jag slipper vänta på sjukhusbesöken, där de kan skriva ut bskurvor för de senaste två veckorna..för det hjälper ju mycket…. not.

 

Josefinas blogg hittar ni HÄR

Julias blogg hittar ni HÄR

 GRATTIS!

Skickar prylarna i kväll!

Och till er som inte vann denna gång. Det kommer fler chanser, jag lovar.

 

 

/Diabetesmannen

2 kommentarer

2 kommentarer till Vinnarna är…..

  1. Julia skriver:

    jag är så glad 🙂

  2. Hanna skriver:

    och då jäklar ska jag ha en fungerande dator också…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *