Tävling i samarbete med KONDOMEXPRESS

Då startar vi en ny tävling då!

Nu har ni chansen att vinna dessa kondomer. Ett 10 pack kondomer ( Power)

Kondomexpress är en ganska nystartad sida som jag själv tycker är väldigt bra faktiskt. Den är enkel, stilren. Inget kladd liksom.

– Alltid 19 kr i frakt
– 1-2 dagars leveranstid
– Diskret leverans

www.kondomexpress.se

 

SKRIV  i kommentatorsfältet varför just DU ska vinna ett 10 pack power kondomer. Svårare än så är det inte.

Ps. Skriv eran mailadress!

 

Hur skön reklam?

 

 

/Diabetesmannen

3 kommentarer

3 kommentarer till Tävling i samarbete med KONDOMEXPRESS

  1. Nicklas skriver:

    För att jag är den ända som vågar försöka vinna haha, gratis kondomer skulle passa mig perfa eftersom lagret snart är slut och jag behöver en refill!! Och min flickvän skulle skratta om ja visste vart jag fått dem från, glädje sex 😉

  2. Igor skriver:

    Jag vill vinna för att, om man nu ska tro videon, så kan man hålla igång både under första, andra och tredje perioden. Vi människor ”fuskar” hela tiden med olika metoder bara för att underlätta våra liv, så varför inte fuska med en stay-hard-kådis också?! Kör så det ryker! 😉

  3. Nils skriver:

    Jag vill vinna för att jag älskar att knulla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.