Sammanfattar 2011: Diabetes.

Ja, jag hade tänkt att skriva lite om detta år. Om jag ska vara ärlig så har inte detta år varit sådär jättebra i diabetesväg. Det jag säger är att jag har haft bättre diabetes år i mitt liv. ( Levt med diabetes i 9 år)

Visst, jag har uppmärksammats i media i diabetessammanhang. Det är kul som fan, verkligen. Men hälsan. Ja, den kommer i första hand!

Vad har gått snett kanske ni undrar? Jag har tränat alldeles för dåligt, ätit alldeles för dåligt och hatat min sjukdom alldeles för mkt.

Detta år har jag verkligen känt att jag bär på en sjukdom. Det har jag inte tidigare gjort. Men det löser sig, det gör det alltid. Det får ta den tid det tar för nu vill jag må som en helt frisk person! Träna, äta bättre och få stöd. Jag vill ha erat stöd. Jag ger er stöd genom att driva denna blogg. Nu fortsätter vi, Hoppas ni mår bra!

Varje dag lär vi oss något nytt om den här sjukdomen. Om du inte bloggar eller skriver någon form av dagbok. Så skriv det. Alla lärdomar är viktiga!

 

 

 

 

/Diabetesmannen

3 kommentarer

3 kommentarer till Sammanfattar 2011: Diabetes.

  1. Nora skriver:

    Kul att du ska komma igång med träning! Jag tänker också försöka att bättra mig under nästa år. Jag har en liten fråga om din blogg. Har du haft något problem med att folk har kopierat dina texter och använt i sina egna bloggar? Detta har nämligen hänt mig :/

  2. Hanna skriver:

    Klart vi ska stödja varann att fixa en bra vardag 2012! Håller med dig om att det här med att blogga/skriva är en kanongrej för att få ur sig och för att få stöd! Ha ett riktigt gott nytt år!

  3. Bernermorsan skriver:

    Att leva med diab ja det vet jag hur det är ialf de senaste 32åren. Så jag har också haft sämre och bättre år. Några år var riktigt jävliga. Men som sagt försök hitta motivationen för när väl komplikationerna är där ångrar du dig rejält, det räcker inte med att vara efterklok tyvärr. Talar av egenerfarenhet. Försök sätta mål som du kan uppnå bättre små än inga de är ett steg i rätt riktning. Jag försöker även när det känns pest att ändå pressa mig själv att få det att fungera för jag vill leva länge och leva och uppleva saker med min familj. Börja med att minska på de dagarna du inte orkar ”sköta” dig bättre än inget. Jag finns där om du vill utbyta erfarenheter jag har ju endel diabetesår på nacken samt även endel teoretiskutb inom ämnet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida