Måndag 14.08

Ååååååh, sträcker på mig lite extra. Fyfa-an vad jag är trött i dag! Sinnes, helt sinnesjukt.

Var det någon mer än jag som satt uppe i natt och kollade på oscarsgalan? Har aldrig gjort det förut, men nu gjorde jag det och det är jag glad för. Jag älskar film och fick en massa galna tips när jag kollade på galan. T.ex. Filmen Hugo som fick en jävla massa priser. Är det någon av er som sett den? Lämna gärna eran åsikt om den.

Nej för fan, här kan jag inte ligga kvar i fosterställning. Dags att laga till sig en snabblunch för att sedan sticka till jobbet.

 

 

 

 

/Diabetesmannen

1 kommentar

1 kommentar till Måndag 14.08

  1. Mikael skriver:

    vart jobbar du någonstans? Aldrig förstått det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *