Diabetesmannen tipsar : Tandblekning.

Maila [email protected] och ANGE KODEN diabetes269 för att få 70% på tandblekingspennan.

Ordinarie pris : 895 kr, ni får den alltså för 269 kr om ni anger koden.

 

Tandblekningspenna med 60 behandlingar.

Denna unika tandblekningspenna är enkel att använda och smidig att ta  med vart du än går. Den innehåller en effektiv blekgel med 35% Karbamid  Peroxid som penslas direkt på tänderna. Tack vare den speciella  penselborsten kommer man åt överallt och tänderna blir vita snabbt och  säkert. Utmärkt att använda såväl på dagen som på kvällen och kan även  användas för att bleka under tiden man sover.

Hur går tandblekningen till? Pensla på ett tunnt lager blekgel på de tänder du vill bleka. Låt  därefter blekgelen torka i 60 sekunder. Blekningen börjar direkt när  gelén penslats på tänderna. Blekgelen trycks enkelt fram i penselborsten  genom att vrida på pennans botten.

Hur länge bleker man tänderna? Man bleker tänderna tills man är nöjd med resultatet, normalt efter  5-14 dagar. Vi rekommenderar att du använder den 1-2 gånger per dag,  förslagsvis morgon och kväll. Man behöver inte ta bort blekgelen från  tänderna efter att man penslat på den utan låter den sitta kvar tills  den försvinner naturligt eller tills man borstar tänderna nästa gång.

Hur länge varar resultatet? Efter en tandblekning med pennan håller resultatet i flera år, och dina  tänder kommer alltid vara vitare än de var före blekningen.

 

 

/Diabetesmannen

4 kommentarer

4 kommentarer till Diabetesmannen tipsar : Tandblekning.

  1. Richard skriver:

    Beställer det imorgon!

  2. […] Oj, vilken dålig bild. Ledsen för det. Det jag håller i på bilden är i allafall tandblekiningspennan – forever white. Fick den på posten i dag, det var den pennan jag tipsade er om förra veckan. Läs mer om pennan HÄR! […]

  3. kerstin sjöberg skriver:

    Klart man ska ha en rek anv tid!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida